Ahad, 2 Julai 2017

[VIDEO] “Fikirlah Ibu! Buat Sesuatu Ibu!” – Anak Zarina Zainuddin ‘Mengamuk’ Kerana Ubat Hilang, Netizen Sebak

  Berita Premium       Ahad, 2 Julai 2017


Kita tahu pelakon, Zarina Zainuddin mempunyai dua cahaya mata istimewa iaitu Azal dan Azil. Tapi Azal memang tak boleh berenggang langsung dengan ibunya. Ke mana saja Zarina pergi Azal ada bersama. Even pergi shooting sekalipun.
Terbaru, Zarina memuatnaik video di laman Instagramnya. Video itu menunjukkan Azal stress bila ubat Zarina hilang. Azal risau keadaan Zarina bila tonsil makin bengkak. Sayang betul Azal dengan ibunya.

“Sabar..Sabar..”



“Fikirlah ibu..Buat sesuatu ibu..”

“Dahh..Takde ubat pun takpe..”

“Anda tidak berada ditempat saya”

Terima kasih atas nasihat yang berguna untuk saya.. Azal dah tido kepenatan.. Untuk komen yang membina terima kasih saya ucapkan.. Untuk komen yang melampau.. Anda tidak berada ditempat saya.. Perkara ni hari2 berlaku dua2 anak autism saya hari hari mengamuk.. Cuma saya tak post video tu.. Ada yang boleh saya share saya share utk panduan orang-orang yang senasib dengan saya.. Bukan nak provoke anak saya.. Bercakap memang senang.. Sesiapa yang komen melampau saya terpaksa block anda.. Tabahlah kuatlah sabar sabar sabar.. Allah sentiasa ada untuk kita.. Malam ni saya tetap jual pulut kuning rendang ayam rendang daging juga rendang kerang di istana budaya.. Last day saya meniaga arini esok saya nak beli baju raya anak2 pulak.. #azalazil
InsyaAllah jumps malam ni.. #mokcun
#carbootsaleraya
Sayangnya Azal dekat Zarina. Sampai tak keruan bila ubat Zarina tertinggal dekat set. Admin tersentuh dengan keprihatinan Azal. Harapnya Zarina terus kuat dan tabah menjaga anak-anaknya.
Kredit : Zarina Zainuddin
logoblog

Thanks for reading [VIDEO] “Fikirlah Ibu! Buat Sesuatu Ibu!” – Anak Zarina Zainuddin ‘Mengamuk’ Kerana Ubat Hilang, Netizen Sebak

Previous
« Prev Post

Tiada ulasan:

Catat Ulasan