Header Ads

Netizen Kritik Rambut Baru Akim, Patut Bimbing Mualaf Bukan Merosak Diri

Menerusi gambar yang dimuat naik di laman Instagram anaknya, Beyshal, Akim kini tampil dengan imej berambut blonde.

Seperti biasa, ada yang menyokong tak kurang juga yang memberikan nasihat.

Bagaimanapun menerusi kapsyen gambar penyanyi itu terlebih dahulu menjelaskan, dia menukar imejnya demi muzik video single baru nanti yang memerlukan dia tampil dengan penampilan baru.

20031065_1490529851005224_551864155_n
20030965_1490529827671893_1136949328_n
Ramai beranggapan imej tersebut tidak sesuai buat bapa kepada Bella dan Eshaal. Ada juga netizen berpendapat Akim sebagai suami sepatutnya menjadi panduan kepada isterinya, Stacy yang juga seorang muallaf.


Screen Shot 2017-07-14 at 2.19.39 PM
“Macam kartun kan rambut bapa Eshaal? Daddy Eshaal ni berangan mau jadi Naruto dari dulu tu yang jadi gitu.
“Actually daddy mau keluar single baru yang bertajuk Lagu Untuk Laila dan rambut ni untuk konsep MV dan lagu diorang nanti. Konseplah konon. Jangan lupa support lagu baru daddy ya.”
Sebelum ini, aktor berbakat besar, Que Haidar juga pernah dikecam netizen gara-gara memuat naik foto beliau dengan warna rambut blonde.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.