Header Ads

Famous Kerana Rancangan Realiti Di Korea, Lelaki Ini Akhirnya Memilih Gadis Korea Sebagai Isteri. Sweetnya!Siapa ingat lagi Khalid Ismail? Video nya di dalam satu rancangan realiti tarik perhatian ramai rakyat Malaysia. Mana taknya, cara dia menerangkan pasal Malaysia memang kelakar dan sempoi habis.
Semalam, Khalid Ismail telah berkongsi kegembiraan di laman Facebook miliknya apabila telah selamat bernikah dengan gadis tempatan. Akhirnya, gadis tempatan korea juga menjadi pilihan hati Khalid. Congrats!

Perkahwinan paling simple bersama gadis tempatan


#English explanations written below /??? ?? ? ?? ??
Setelah melalui banyak cabaran, maka bermulalah lembaran baru cinta Korea saya.
Alhamdulillah.. Selamat menyempurnakan majlis akad nikah dengan gadis tempatan di hadapan Imam Masjid Pusat Seoul , Syeikh Abdul Rahman Lee Juhwa. Kini bergelar suami kepada Lee Seul (atau nama islamnya juga Lee Seul untuk menghormati nama asal dan nama keluarga beliau), berasal dari Suwon, Gyeonggi Korea Selatan.
InsyaAllah majlis resepsi/perkahwinan di sebelah pihak perempuan mengikut budaya Korea akan di buat pada October 14 2017 nanti di kampung halaman keluarga perempuan di Suwon
dan majlis pihak lelaki di Kelantan akan di buat pada tahun hadapan 2018.
Maklumat majlis akan saya maklumkan kemudian.
Alhamdulillah, praise to Allah. Just DONE the “aqad” and just married to Lee Seul as according to islamic marriage law and custom at Itaewon Central Mosque in front of the Imam.
The wedding reception InsyaAllah will be done in this coming October 14 2017 at her hometown in Suwon. Ill update the event information soon!^^

Lagi gambar mereka. Sweetnya


Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.