Header Ads

Taktik Cabul, Rogol Di Pulau Redang & Perhentian – Gadis Ini Kongsi Kisah Benar Disebalik Keindahan Pulau

Pulau Redang dan Pulau Perhentian memang terkenal dengan keindahan pantai dan lautnya. Tak hairanlah kalau ramai pelancong dari dalam dan luar negara gemar ke sana. Admin sendiri pon terpesona dengan keindahan pulau-pulau ini.
Image result for pulau redang cabul
Tapi ada kisah kurang enak berkenaan pulau ini. Gadis ini berkongsi whatsapps seorang wanita yang berada di sana selama dua minggu. Menurutnya, anak muda tempatan yang bertindak sebagai pemandu pelancong akan mengambil kesempatan terhadap pelancong wanita. Siap sapu minyak dagu katanya.

Target wanita tak ditemani lelaki.



Saya tinggal di Pulau Redang dan Pulau Perhentian, Terengganu selama dua minggu disebabkan kajian saya. Saya perhatikan banyak benda yang anak muda tempatan buat kepada pelancong wanita yang ke sini. Mangsa adalah wanita yang datang berseorangan atau sekumpulan wanita, kebanyakannya datang dengan seorang kawan perempuan. Anak muda terbabit akan bertindak sebagai pemandu bot untuk resort tapi akan target mangsa yang kebanyakan Chinese dan perempuan ‘Mat Salleh’. Tapi kalau wanita yang ditemani lelaki mereka takkan berani sentuh. Bila sampai di kawasan snorkeling, mereka akan ‘BANTU’ mangsa dengan memegang tangan untuk snorkel. Kebanyakan Chinese akan pakai pakaian sexy dan mereka akan curi-curi tengok…

Satu atau dua mangsa setiap hari.


..buah dada dan underwear dari belakang. Paling teruk, mereka akan ajak rakan-rakan mereka untuk join sekali bagi dapatkan seorang atau dua mangsa setiap hari. Mereka akan berkumpul di jeti dan melihat mangsa. Lepas snorkel, mereka akan guide mangsa ke container berisi air untuk bersihkan diri, kadang-kadang cuba untuk ‘tolong’ sambil pegang-pegang mangsa. Mangsa akan ingat mereka ni jenis yang friendly tapi sebenarnya mereka ada niat lain. Lepas mangsa bersihkan badan, mereka akan bagi air mineral (ada benda lain dalam tu) kat mangsa untuk minum. Benda ni jadi setiap hari dan setiap hari saya tengok. Then, mangsa akan ke bot sambil pegang tangan pemandu pelancong dan akhirnya end up di..

Mangsa seperti khayal lepas disapu ‘sunblock’.



..bilik bersama dengan kawan-kawan yang lain untuk join ‘party’ mereka. Kadang-kadang mereka akan tanya mangsa samada nak krim sunblock atau tak. Mereka akan sapukan pada mangsa. Pernah sekali, saya terkejut bila ada mangsa yang mendedahkan dada dan biarkan mereka usap-usap dadanya. Lepas tu baru saya tahu sebenarnya mereka sapu minyak dagu atau minyak mayat yang akan buat mangsa hilang pertimbangan dan berada dalam keadaan khayal. Mereka akan cium mangsa dan akan bawanya ke bilik. Ingat, di Terengganu ilmu hitam sangat kuat. Saya dah perhatikan mereka selama 2 minggu. Mereka ada ramai kawan..

Mangsa ingat hanya bermimpi.


..dan kalau saya soal mereka, saya akan dapat masalah di sana. Saya harap semua wanita ambil langkah berjaga-jaga berkaitan hal ini dan beri amaran kepada semua. Jangan friendly sangat dengan pemandu bot dan kawan mereka. Dan hati-hati supaya tak diambil kesempatan. Saya sangat kecewa sebab kebanyakan gadis begitu bodoh untuk percayakan mereka. Saya pernah tanya salah seorang mangsa dan dia cakap dia tak ingat apa-apa tapi dia cakap dia ada bermimpi buat seks dengan penduduk tempatan. Cerita saya ni betul. Berhati-hati bila pergi snorkeling terutamanya wanita. Orang bot akan letak dadah dalam air mineral bila anda sedang snorkeling. Bila anada naik bot, dan pengsan lepas minum air itu, anda akan dicabul dan dirogol.
Kredit : Cheryl Wong 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.