Khamis, 30 Mac 2017

Ozlynn Minta Rumah Baru Kalau Johan Mahu Anak lagi

  Berita Premium       Khamis, 30 Mac 2017
Siapa ikut Instagram pasangan Johan & Ozlynn? Mesti semua tahu pasangan ini sememangnya romantik bersama walaupun sudah lama mendirikan rumah tangga. Memang suka tengok family dorang ni. Lebih lebih anak bongsu mereka, Chantiq yang memang keletah dan comel.

Menerusi laman Instagram milik mereka, Ozlynn berkongsi perbualan bersama Johan. Memang nakal betul. Ozlynn ada beri nasihat buat kaum adam. Haa nasihat apa ni? Hehe

Jangan putuskan gaya bercinta

Memula text nak belikan nasik lemak jek.. pastu melalut ke lain org tua nih… gaduh?? Uishhh ada.. dh nama laki bini.. sedangkan lidah sendiri boleh tergigit apatah lagi lidah asing2.. Tapi shuben aku ada cara dia nak memujuk.. gaduh x lama.. ktorg panggil “satu waktu” ja..
Pastu baik balik.. weh isteri mane x seronok kalau laki tetibe dok msg nyakat2 romantik.. betul.. Buat kaum adam jgn penah putuskan gaya masa bercinta tuh walaupon bini ko dh beranak pinak.. baru la isteri ko rasa semangat.. semangat nak masak memcm utk ko..

Hiburkan isteri dengan usikan manja


Berdandan untuk ko.. ah apa saja la utk ko yg bernama “suami” .. sebab isteri terasa yg suami masih bernafsu kt dia.. cer korg buat derk jek.. balik pon tak bg salam.. masok umah pon trus campak brg.. masok bilik n main fon..
Isteri ko pon makin runsing n makin serabai sb terasa diri terabai.. cer bg semangat sikit kt isteri.. penat ye jd surirumah, samada bekerja atau sepenuh masa kt umah.. jgn pandang remeh.. jd sesekali hiburkan lah isteri korg dgn usikan manja utk kembalikan semangat mcm zaman bercinta dulu ok.. dh mama nak bersiap.. papa ko dh nak balik tuh ?
Sumber : jozlynnhanania
logoblog

Thanks for reading Ozlynn Minta Rumah Baru Kalau Johan Mahu Anak lagi

Previous
« Prev Post

Tiada ulasan:

Catat Ulasan