Selasa, 3 Januari 2017

Suami King Coco Mahu Uji Diri Sendiri Didik Isteri Jadi Lebih Baik

  Berita Premium       Selasa, 3 Januari 2017
Image may contain: 1 person

1 flat dia cerita -Lidah dia mmg pendek -adik beradik dia mmg tak boleh mkn nasi nnt muntah -dia punya fmly mmg ada mix (tp mcm over sgt dia nk ckp slang2 , pok kepala jap lagi!) -tang tak makan makanan melayu tu tipu lah -mak dia 1 flat org kenal , kalau jerit semua org dgr , berlari anak2 dia balik rumah - umur 19 yes mmg kejutan budaya plus tgk duit banyak jd hang sikit . - dia ni kawan ckp mcm BIMBO lah . -laki dia yang bru kawin tu bawak dia sndiri msuk club ,and laki tu lepak mamak smbil dia dlm club. -alasan laki tu kawin sbb nk test diri dia boleh bimbing budak mcm ni ke tak. Bnyk lagi dgr . Tp tu semua kawan yang tinggal 1 flat dgn dia di Sri Terengganu yang ckp . Salah betul dok tahu . Tnye lah cong cong tu sndri . Apa2 pon dik kalau kau baca, akak doa kau diberikan hidayah . Tayah nk post2 lagi pasal diri kau kat fb . bnyk viral pasal bnd tak elok ttg diri kau . Btter snyap je . Jd isteri yang baik untuk suami kau . Allah rancang semuanya dgn elok. Dia tahu apa yang terbaik untuk umat dia . Skian .


logoblog

Thanks for reading Suami King Coco Mahu Uji Diri Sendiri Didik Isteri Jadi Lebih Baik

Previous
« Prev Post

Tiada ulasan:

Catat Ulasan