Header Ads

Kamal Adli Tersingkir , Ramai Kencam Rancangan Syok Sendiri Adflin Shauki

Setiap hari jumaat kita dapat saksikan rancangan hiburan Super Spontan All Stars. Semalam juga kita dapat tengok pelawak dan artis mana yang layak masuk Final untuk SSAS untuk musim 2016. Namun ada yang tidak berpuashati dengan rancangan yang diterbitkan oleh Afdlin Shauki Sendiri...

Image result for afdlin shauki

Kami sebagai penonton seperti dah tahu permainan yang di rancang oleh Adflin Shauki sendiri. Adalah tidak adil bagi Kamal Adli yang tersingkir selepas Achey di selematkan sendiri oleh Fad yang mendapat imuniti..

Seperti musim-musim yang sebelum ini jika anda dapat tengok, kebanyakkan yang terpilih masuk final adalah pelawak sedia ada yang pernah masuk tapi tak pernah menang . Tapi musim ini boleh dikatakan Kamal Adli mempunyai jiwa spontan yang boleh dikatakan agak menarik apabila dia memain permainan sepanjang  SSAS 2016. Mungkin Afdlin Shauki sudah boleh stop buat rancangan syok sendiri kalau sendiri pilih siapa yang masuk final. Rasanya tak perlu ajak Artis seperti Kamal Adli, Altimet dan yang lain-lain kalau sekadar mencukup quota game sahaja.. 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.