Isnin, 19 September 2016

Jangan Buat Kepala Bana Kau! – Sharnaaz Ahmad ‘Sound’ Pelakon Baru Ini Tiada Disiplin

Bakat Sharnaaz Ahmad dalam bidang lakonan memang tak boleh dinafikan lagi. Sepanjang bergelar pelakon, pelbagai watak telah dilakonkan oleh beliau. Tak mustahil lah dia menjadi rebutan ramai pengarah pada masa kini. Semua watak menjadi.
Pernah melalui jatuh naik sebagai seorang anak seni, Sharnaaz kali ini nampaknya ‘naik angin’ dengan sikap seorang pelakon baru yang katanya banyak hal! Jangan sampai otai bersuara.

Jangan buat kepala bana kau!


macam hensem tak abang?? Hehe.. Ok ni sotong nak story sikit.. Baru baru ni abg otong dikejutkan dgn perangai budak pelakon baru nak up konon shemmpoii diva .. Abg nak pesan sikit lah.. Nak masuk set org, kena hormat org, kena jaga peradaban, jaga calltime and jangan buat kepala bana ko tu macam ko tu dah menang pat belas ribu award.. Ni set awak sangat nakal jadi kacau bilau sebab ko hanat..
Takpa.. Hang masuk set aku nak jumpa hang.. Abg otong bukan apa jangan sampai abg otong kicapkan muka hang yg encem tu satgi jilake badan.. Ingat ye budak baru ni, banyak dah rakan rakan seafood abg dah berbunyi pasal ko ni.. Kalau rasa diri tu shemmmmmpoi, buktikan dgn disiplin yg tinggi macam @fashasandha dan @aydajebat bukan macam @sharnaazahmad .. Eh tu aku..!!! Jaga jaga cik salmah, abg otong tunggu di lokasi dgn penuh harapan.. Selamat malam..
Walaupun teguran Sharnaaz ini macam dalam nada bergurau je tapi ada tegasnya. Tak kisahlah kita ini kalau masih baru lagi dalam sesuatu pekerjaan tak salah untuk menghormati dan ikut peraturan yang ditetapkan.
Jangan sampai abang sotong ‘kicapkan’ muka tu! Nah belanja sikit gambar Sharnaaz dengan kekasih hatinya, kakak kepada Neelofa.



Tiada ulasan:
Write ulasan