Rabu, 28 September 2016

Hati-Hati, Jangan Main Kutu Dengan Wanita Gemuk Ini

Assalamualaikum. Masih ingat perempuan yang nama ahleeyazayne ni? Kenal tak dia? Kalau kenal mintak tolong bagitau dia tolong pulangkan duit saya sebanyak rm3140 tu!! Sibuk cakap orang fitnah dia la apelah.. Saya mesej, whatsapp dm semua tak berbalas . Cuma nak tanya perkembangan je kot hahaha. Tau2 je dah kena block! Sapa yg larikan diri sekarang? Huhu. Sedih kita ingatkan trusted seller rupanya... Tolong berhati2 dengan dia ni!! Ig Ahleeyazayne nama sebenar norayati binti yuselan. Lagipun dia ni ikut tnc atok dia sebab dia cakap, disebabkan ramai fitnah dia, dia anggap semua settle dengan cara TAK BAYAR!! Siapa yg fitnah dia? Ada bukti laa hahaha. Mungkin dia ingat benda ni kelakar yela sebab dia kan kaya, hutang duit boleh bayar. Kalau boleh bayar, silalah bayar ye. Saya dah tak leh sabar dah ni. oh ye, dia ni siap bagi alasan saya tak bayar habis jangan memekak? Alahai. Siapa je yg bengong dah tau orang tu tak balas mesej dm semua siap block lagi takkan buta2 nak bank in kan duit cemtu aje! Fikir lah ye. Masalah ni boleh selesai cara baik. Dia tu yg cari masalah dgn larikan diri. Setakat ni dah berapa orang dia berjaya tipu. Ada jugak player lain yg dapat phone refurbished warranty takde. Padahal dah bayar dekat 4k. Dia janjikan iphone myset original. Sekali... Iphone refurbished yg takde warranty dia bagi XD lepastu taknak mengaku salah. Taknak mintk maaf. Taknak cakap baik2. Tau maki aje. Now i dont care, siapa yg kenal dia ni tlglah kirim salam ye dan sila pulangkan duit saya balik! lepasni balik umah tengok cite tanah kubur ye. Dan kepada macainya takyahlah nak backup sangat ye. Kalau mampu tolong bayarkan rm3140 tu ha baru backup. HAHA TQ
Ni details tentang dia: IC 850425135682
Nombor akaun Maybank: 161181016389
Nombor telefon: 0107970759 , 0162822397




Fatin Roziana 

Tiada ulasan:
Write ulasan