Header Ads

Egi Tuduh Marshanda Wanita Kotor Dan Ada Penyakit Kelamin

ISU curang Marshanda, 27, sekali lagi menarik minat penggemar industri hiburan Indonesia. Kali ini bukan khabar angin semata-mata sebaliknya kisah benar.'

Yang pasti pelakon Egi John Foreisythe, 28, sendiri yang mendedahkan perkara tersebut kepada umum menerusi laman sosialnya baru-baru ini.

Pendedahan tersebut sekali gus membenarkan desas desus yang tersebar sebelum ini mendakwa kononnya Egi dan Marshanda kini bukan lagi pasangan kekasih.

Image result for egi marshanda putus

Lebih kejam lagi apabila Egi turut menuduh Marshanda sebagai wanita ‘kotor’ kerana turut menderita penyakit kelamin gara-gara menjalani kehidupan liar.

Kesemua tuduhan yang dibuat Egi menerusi kaman sosial itu nyata menarik minat banyak pihak yang merasakan lelaki itu sengaja berbuat demikian kerana mahukan perhatian.

Pun begitu Egi bersedia untuk mendedahkan segala bukti kepada setiap tuduhan yang dilakukan kerana dia yakin berada di pihak yang benar.

Jadi tidak hairanlah ‘serangan’ yang dilakukan Egi itu dilihat terus berlarutan. Nyata Egi kecewa dengan sikap Marshanda yang tidak pernah mengambil iktibar atas kesilapan lampau.

Egi menulis, “Kisah nyata #truestory. Saya anggap wajar (buat) wanita zaman sekarang ini materialistik. Lelaki itu adalah penaung. Tapi (apa yang terjadi) macam mana kalau wanita itu curang. Sampai terkena penyakit kelamin, apakah itu wajar?”

Selain itu Egi juga tanpa bersalah turut memanggil Marshanda dengan gelaran Tukang Tipu setiap kali memuat naik status baharu di laman sosial.

Pada sisi lain, ada pihak merasakan ‘serangan’ Egi sebagai tanda amaran buat Marshanda untuk berubah jika tidak mahu aibnya terus dibongkar bekas kekasih.

Egi juga menuntut penjelasan daripada Marshanda apabila turut memuat naik gambar wanita itu keluar dengan lelaki lain.

Jelaslah di sini yang Egi sudah hilang sabar hingga mengambil keputusan bertindak sebegitu setelah sekian lama menuntut penjelasan daripada Marshanda.

“Hingga ke hari ini juga Marshanda gagal dihubungi oleh mana-mana pihak. Khabarnya dia sudah menghilangkan diri hingga Egi terpaksa membuat pendedahan terbuka sebegitu.

“Pendedahan Egi itu benar-benar memeranjatkan banyak pihak kerana selama ini semua semua tahu yang dia ada menyimpan hasrat untuk menjadikan Marshanda sebagai isterinya,” kata sumber terdekat.

Pasangan itu menjalinkan hubungan selepas Marshanda bercerai dengan bekas suaminya, Ben Kasyafani dua tahun lalu.

Menerusi perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang anak, Sienna Ameerah Kasyafani.
Egi pula pernah berkahwin dengan Citta Permata dan mempunyai seorang anak, Jaden Foreisythe.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.