Sabtu, 27 Ogos 2016

Sebilik Dengan Makhluk Gay, Semua Benda Dia Nak Tahu Pasal Aku

Assalamualaikum,. aku rasa kat sini patut aku luahkan dilema masa aku study dulu,. aku baru je habis study kat sebuah ipta,.aku nak cerita pasal ade sorang kawan aku ni, masa sem 4 kitorang tinggal kat kolej, kawan aku ni nak kata dia pandai takde lah sangat pon,.tapi masa study aku tak paham aku selalu tanye dia,.masatu aku taklah perasan sangat perangai die,. ade sekali tu die pernah ceritakan masa die kat bilik air dia mengintai budak tandas sebelah sebab dok lama sangat,. dia kata risau pasal bunyi air tapi pintu terkunci,. dia tengok budak tu tengah ehem2..aku kata balik paham2 la ape die buat kat dalam tu. yang kau sangup gi skodeng die tu buat ape.. 
Image result for lelaki gay
kemudian masuk sem 5 kitorang pindah tinggal kat rumah sewa,.masa tu aku dok sekali sebilik dengan dia 2 orang..lame kelamaan aku rasa ade yang tidak kene dengan peragai die,.die macam nak rapat2 dengan aku,.macam nak tahu sangat-sangat pasal hal aku n ape yang aku buat. ade bende yang kita boleh share dan ade bende yang kita tak boleh share,.aku ni jenis tak suka orang yang suka dok jaga tepi kain orang,.dia sibok nk jaga tepi kain aku nak tahu hal aku,. ade sekali tu die datang katil aku peluk aku then aku rimas pergi lari balik member aku, dahlah dengan bau busuk dia tak mandi,. die boleh peluk aku,.err
ape yang aku cari dalam laptop pon dia nak tahu,,boleh kata die nak everything la pasal aku,. aku perasan dia selalu check history laptop aku,.nak jadi spy mata-mata konan nak tengok ape yang aku cari. kot2 aku tengok website lucah ke ape ke..ak tahu tapi aku biarkan je,die ingat aku tak tahu ape die usya kat laptop aku hari hari dok bukak history time aku takde,.pasal tu aku tukar pasword laptop,.dia marah2 aku cakap asal tukar pasword.
aku jarang tiduk bilik aku sebab panas,.aku selalu lepak tidur bilik depan bilik member yang lain,. bilik aku tu kat belakang kecil sikit .die boleh marah2 aku cakap asal tak tidur kat bilik sendiri,. suke hati akulah nak tidur bilik mana pon,.kemudian dia kunci pintu aku tak boleh nak keluar masuk pasal barang aku almari sume ade kat dalam bilik tu,.last2 gaduh aku cakap sewa bayar sama-sama tapi asal kau kunci pintu ni,.dia cakap asal xnak tidur bilik, nak keluar keluar lah,.padahal aku tak tahan dengan peragai die,.ade sekali tu aku nak masuk bilik air mandi dia pon terus masuk sekali dalam bilik air nak mandi sama,.ak cakap apehal ko ni gay ke ape,.then terus dia keluar..
ade satu hari tu dia gi keluar dengan kawan die gi makan,.masa tu aku nak gi mandi,.masuk dalam bilik air terkantoi dengan aku die letak fon dia dalam bakul mandi dia dalam tandas. masa tu aku nak curi sabun yang dalam bakul dia,.aku nampak ada fon die skali dengan powerbank kat dalam bakul sambil mod video record,. nak kasi record video lama connect dengan bowerbank memang pandai,.kalau tengok dalam fon tu memang nampak la ape yang kau buat kat dalam bilik mandi tu, kau mandi bogel ke semua dia record.masa kantoi dengan aku pasal dia buat video kat dalam bilik air,. time tu aku rasa aku dah kene game dengan budak gay ni,.rase macam nak buat report polis pon ade,.tapi aku rasa kawan tak payah lah,.aku cerita kat semua budak rumah pasal dia record video tu, habislah korang mandi kencing bagai sebelum ni semua dia record,.patutlah sebelum ni masa dok berbual dengan dia cakap dia tahu semua rahsia kaulah,.rupanya rahsia pasal video rakam dalam tandas yang sebelum ni dia record ade dalam simpanan dia,. lepas kantoi pasal video record tu gaduh besar time tu. terus aku tak dok bilik sekali dengan dengan dia,.aku pindah dok bilik kawan aku,.satu rumah kitorang dok lapan orang, boleh kira semua dok pulau dia tak bercakap lansung dengan dia dalam sebulan gitu. selepas kantoi tu dia malu duduk bilik sorang2 kunci pintu tak bergaul dengan budak rumah,.time makan dia beli makanan bawak masuk bilik,.barang2 aku dalam bilil tu semua dia campak luar bilik,.time tu aku rasa menyesal aku dom sebilik dengan budak gay,.
aku rasa die ni jenis orang yang tak ramai kawan,.bila dia target kau jadi kawan baik dia,.dia nak kau kongsi kan semuanya pasal diri kau kat dia,.pasal rahsia kau everything,. boleh kata dia nak kau jadi kawan dunia akhirat,.tapi sorry bukan aku,.kalau carilah orang lain yang boleh kongsi semuanya dengan kau event hal dalam tandas pun kau nak tahu,.pasal ukuran lah,saiz lah,.besar ke, kecik ke. bukan aku orangnya,.orang yang sesuai adalah orang yang sama gay macam kau,.
bye2.. kepada semua, ini adalah cerita benar2 belaku pada aku beberapa bulan yang lepas,.terima kasih kerana sudi membaca,.korang nak komen atau mengata aku lantak korang lah,.assalamualaikum…
– pemuda

Tiada ulasan:
Write ulasan