Jumaat, 5 Ogos 2016

Perempuan Berisi Lebih Manja – Sebab Kenapa Suami Perlu Bangga Dapat Isteri ‘Montel’!

Kecantikan dan saiz badan bukan menjadi ukuran utama dalam sesebuah perhubungan, apa yang paling penting keikhlasan dan kejujuran. Bagaimana cantik dan tampan pun lama kelamaan akan pudar juga. Kalau korang perasan, orang yang ‘plus size’ ni lagi kelakar dan fun.

Bak kata brader ni, wanita yang montel ni lebih comel, peramah, baik hati dan manja. Untunglah siapa yang dapat kan. Korang setuju tak?

Girl montel lebih comel, memahami, peramah, baik hati & manja


Guys.
Dengar abang nak “membebel” ni.
Lelaki macam kita (lelaki hot zaman laaani) memang kalau boleh nak cari pasangan yang cantik persis pramugari. Body seksi macam model seluar mandi (bikini). Kurus melidi tak berisi like peragawati.
Tapi guys.
Kita kena sedar dan akui.
Sometime, “gegurl” montel dan gemok ni lebih comel dan memahami. Mereka lebih tau jaga sensitiviti kita as a lelaki, caring, peramah dan baik hati. Manja…… daring tu aummmmmmmm…… kalah tau geng-geng retis selebriti.

Untung dapat isteri ‘montel’, depa ni punya hati tulus dan suci


Bertuah siapa yang dapat isteri “montel” & “comel” ni. Makan minum tak payah runsing semua diorang buat untuk kita kaum lelaki. Paling penting depa ni punya hati yang tulus dan suci. Kalau part membebel memang cenggini. Tolong tadah telinga dan sedia untuk angkat kaki!!!!
Kikikikikikiki.
Sebenarnya, abang bukan nak up kan “gegurl” berisi ni tapi kita sebagai lelaki janganlah kutuk mereka dan layan macam mereka takde hati.
Tak kira la gegurl tu kurus melidi gemok gedempol macam abang ni yang penting kita belajar untuk hormat dan saling sayang menyayangi. Kalau tak buat isteri, tak salahkan kita jadi kawan or sahabat sejati?????
Setiap dari kita berhak untuk merasa dicintai, dikasihi, disayangi, dan dihargai!!!! Apa ada pada SIZE….????? Pucuk pangkalnya…….. hati!!!!
#pesanseoranglelaki
sumber: Redzuan Abd Manaf

Tiada ulasan:
Write ulasan