Header Ads

Uqasha Senrose Dapat Kiss Dari Sepupu Lelaki Sempena Hari Jadinya yg Ke-24Seringkali memuat naik gambar mesra bersama, Uqasha Senrose memilih untuk berdiam diri dan enggan mengulas lanjut mengenai gosip cinta yang mengaitkan dirinya dengan seorang jejak dari kerabat Pahang yang dikenali sebagai Tengku Bakar. Selain itu, beliau pada masa yang sama turut meminta orang ramai memahami keadaannya yang cuba berdiam diri.


“Lebih elok sekiranya saya tidak mengulas apa-apa mengenai hal itu. Saya berharap semua pihak dapat memahami situasi saya,” katanya kepada Berita Harian Online mengenai desas-desus hubungan cinta diantara beliau dan jejaka kerabat Pahang.

Sebelum ini, Uqasha dan Tengku Bakar yang juga merupakan seorang ahli perniagaan sering dilihat bersama ketika diluar, malah mereka juga selalu memuat naik gambar mereka berdua menerusi akaun Instagram masing-masing. Selain itu, dikhabarkan Tengku Bakar juga antara individu penting yang merancang dan merealisasikan majlis sambutan harijadi Uqasha.

Apapun, jika benar Uqasha dan Tengku Bakar mempunyai hubungan istimewa, rasanya tidak salah untuk berkongsikan berita itu dengan peminat. Pasti mereka teruja ingin mengetahui percintaan mereka berdua yang kelihatan memang sama cantik sama padan.

KOMEN2 Jahat
Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.