Header Ads

Tugas Isteri Hanya Melayan Suami – Wanita Ini Jelaskan Tak Salah Tetapkan Ciri Isteri Terbaik Jika…

Untuk mewujudkan sebuah keluarga yang bahagia, kerjasama antara kedua-dua belah pihak amat penting untuk menjamin keharmonian kehidupan berumahtangga. Dalam pengurusan rumahtangga misalnya, isteri bertanggungjawab menyelia segala pengurusan, suami pula diharapkan dapat membantu meringankan beban isteri.

Namun pada zaman kini, susah nak cari suami yang betul-betul membantu dalam urusan rumahtangga. Sebaliknya diserahkan segalanya pada bahu isteri. Isteri pula hanya memendam rasa dan lama kelamaan keserasian itu pudar. Baca penjelasan pakar perunding rumahtangga ini mengenai siapa isteri terbaik pada masa kini. Well said!

Siapa isteri terbaik?
Setiap isteri sentiasa berusaha memberikan terbaik kepada suami dengan cara tersendiriKisah isteri terbaik sebagai wanita pertama yang dijanjikan masuk ke syurgaWanita jadi sandaran untuk menetapkan kategori wanita terbaik, tak salah tapi tak sesuai. Kenapa?


Urus rumahtangga bukan tanggungjawab seorang isteri sebaliknya tanggungjawab bersamaHebat sangatkah lelaki akhir zaman kini hingga enggan bantu isteri?Jangan sibuk minta pasangan berikan yang terbaik tapi diri sendiri tak berikan apa-apasumber: Suzana Ghazali


Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.