Ahad, 17 Julai 2016

Lelaki Ini Menerima Perempuam Ini, Dan Tengok 4 Tahun Selepas Itu





Dia yang menerima aku di saat aku ditinggalkan tanpa sedikit pun belas kasihan . Aku dikhianati oleh seorang lelaki bernama Mamat *bukan nama sebenar* hahaha... Mamat meninggalkan aku tanpa sebarang kata putus. Aku cuma sedar apbla dia bawa sorang pmpuan lain jmpa mak dia . Start dari hari tu aku sms & call direjectnya . Aku hampir separuh gila diperlakukan sedemikian . *puihhh* Di saat aku Gemuk , berat mencecah 90kg . Seorang lagi insan bernama Rafi * kali ni nama sebenar ๐Ÿ˜œ* menerima aku menyayangi aku & memberi sepenuh perhatian kpd aku . Dia sangat2 menghargai aku . Tak penah sekali pun dia merungut mahupun menyuruh aku cuba diet , kuruskan badan dan sewaktu dgnnya. Aku rasa bahagia di samping dia walaupun kadang2 pendapat kami sllu tak sehaluan dan sllu gaduh2 manja gituh!!! hahaha. *manja sangat๐Ÿ™„* Aku cuma nak cakap terima kasih Muhamad Rafi Mohd Akram , sebab berada di samping aku di saat seorang lagi kaum sejenis hg meninggalkan aku tanpa sebarang kata putus semata2 hanya kerana pd waktu tu aku GEMUK *terlalu gemuk rasanya* . Maklumlah dia kenai aku pun masa kurus tapi sampai GEMUK aku ditinggalkan . Dari berat aku 90kg sampai sekarang 58kg , dari tshirt size XXL sampai S , dari baju kurung size 46 sampai 36 , dari seluaq size 38 sampai 30 yang berada di samping aku cuma Mohd Rafi . Mamat pernah "try" aku balik bila dia tgok aku kurus . Ya aku pnh layan Mamat. utk apa ? utk buat mamat rasa apa yang aku rasa . Dan aku berjaya buat dia betul2 sakit hati. Padan muka mamat ๐Ÿ˜To my dear MatRafi , Iloveyou so much ihiks ๐Ÿ˜˜ *aku jadi mcm sekarang di atas kehendak aku sendiri dan hanya disokong oleh Matrafi tupun yg pada mulanya jd penghalang no 1*





Farziara Lee

Tiada ulasan:
Write ulasan