Header Ads

Kerana Filem, Dira Abu Zahar Di Ceraikan?

Walaupun namanya kini sudah lama menyepi didalam industri hiburan, Dira Abu Zahar jarang dilihat terpalit dengan kontroversi apa lagi mengenai kehidupan peribadinya. Namun baru-baru ini, beliau dan suami, Helmi Yusof dikatakan bercerai pada awal Ramadhan lalu, Dira juga dikatakan mengalami tekanan sehingga dimasukkan ke hospital.Memetik ruangan Miss K di Astro Gempak, menurut pihak yang aktif dengan aktiviti menunggang motorsikal berkuasa tinggi sama seperti Dira, beliau dikatakan mengalami kemurungan yang teruk pada malam beliau diceraikan. Berikutan itu, Dira telah dikejarkan ke hospital dan ditahan selama seminggu disebabkan kemurungan yang dialaminya.

“Perselisihan faham diantara Dira dan suaminya dikatakan berpunca daripada penajaan filem Bikers Kental sehingga timbul beberapa isu dan akhirnya berlaku perbalahan besar sehingga runtuhnya rumah tangga yang dibina selepas 5 tahun dan dikatakan bercerai pada akhirnya,” katanya didalam ruangan Miss K di portal Asto Gempak.

Bagaimanapun, selepas kontroversi penceraian melanda Dira dan suami itu, mereka dikatakan masih tidak menghubungi antara satu sama lain. Setakat ini juga, Dira sendiri juga masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan secara terbuka mengenai gosip rumah tangga beliau yang sedang bertebaran di media sosial ini kepada pihak media.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.