Sabtu, 16 Julai 2016

Dulu Tengok Muka Pun Benci – 8 Tahun Cuba ‘Reject’ Cinta Lelaki Ini Namun Akhirnya…Sweet!

Siapa sangka lelaki yang dulunya tidak pernah terlintas di fikiran untuk menjadi teman hidup namun kini telah bergelar suami yang sah. Betul lah kata orang kalau benci seseorang, jangan benci sangat bimbang satu hari nanti jadi jodoh! Kan betul ini.

Jom baca. Dulu pandang pun tak nak, mesej pun tak nak reply tapi akhirnya bersatu juga. Kalau dah jodoh.

8 tahun dia tunggu





Dia call mama, nak kahwin




Maki dia, tapi dia tak pergi




Hai isteri




Perasaan mula muncul bila..






Dulu tengok pun benci








Tiada ulasan:
Write ulasan