‘Anda Tak Dipandang Pun’- Kaum Lelaki, Ini Sebab Kenapa ‘Gadis ‘Hot’ Takkan Layan Anda Di Laman Maya.. Buang Karan Je



Siapa yang taknak teman wanita yang mukanya cantik, badan menggiurkan, ditambah pula punyai hati yang baik.. Senang cerita cukup pakej la. Bagi lelaki yang masih single tu, mesti anda selaluexplore di Instagram atau Facebook cari calon pilihan untuk jadikan teman hidup kan?
Alahh, mengaku je la. Kami dapati kebanyakan lelaki yang masih solo gunakan kaedah tu untuk cari awek. Bila dah dapat mana yang minat, lepas tu anda add friend minah ‘hot’ tu di Instagram lepas tu bila dah approve, anda cuba komen atau Private Message diorang. Tapi tahukah anda sebenarnya diorang takkan layan mesej anda tu? Ini sebabnya.. Tabah lah nak..

Hentikan lah niat lelaki nak ngorat gadis ‘hot’


Diorang ni perasan mesej anda, tapi diorang takkan layan






0 comment... add one now