Khamis, 14 Julai 2016

Anak Minta David Teo Mohon Maaf Depan Kubur

  Berita Premium       Khamis, 14 Julai 2016
Ahli keluarga mana yang tidak terkilan apabila insan yang telah pergi dikaitkan dengan perkara yang sebaliknya. Bagi anak Allahyarham P. Ramlee iaitu Sazali, perkara tersebut ternyata membuatkan dirinya sedih walaupun telah memaafkan David Teo di atas kenyataannya yang menimbulkan kontroversi.“Selama saya lahir hingga ayah meninggal (dunia) ketika usia saya 15 tahun, belum pernah kami miskin atau tidak makan. Kakak angkat saya, Dian, ada memaklumkan kepada saya David (Teo) menghubunginya bagi meminta maaf”

“Bagi saya, anak arwah yang masih hidup tentu tiada masalah memberi kemaafan, tetapi bagaimana dengan bapa saya? Rasanya lebih bagus kalau dia sendiri ke kubur P. Ramlee. Buat pengetahuan semua, sepanjang saya tinggal dengan bapa, kami anak-beranak diberi kehidupan yang sangat sempurna”

“Cukup makan pakai, malah bapa saya juga sentiasa menghulur bantuan kepada orang lain yang meminta pertolongan daripadanya tanpa mengharapkan sebarang balasan,” katanya dipetik daripada BH Online.

Sebelum ini, kenyataan David Teo terhadap P. Ramlee yang dikatakannya sebagai hidup merempat pada penghujung usia mendapat pelbagai kritikan daripada penggiat seni dan juga warga laman sosial
logoblog

Thanks for reading Anak Minta David Teo Mohon Maaf Depan Kubur

Previous
« Prev Post

Tiada ulasan:

Catat Ulasan