Rabu, 27 Julai 2016

Adik Ipar Dakwa Adi Putra Kaki Penipu

Nampaknya pergolakan rumah tangga Adi Putra masih berlarutan apabila terbaru, adik kepada isteri pertama beliau, Aida Yusof yang dikenali sebagai Shah telah menceritakan kelakuan sebenar Adi Putra yang sering mencetuskan masalah. Gara-gara tidak berpuas hati dengan dakwaan Adi sebelum ini yang dianggap menipu, beliau tampil menjelaskan keadaan sebenar.



“1 Malaysia ko tipu dgn kenyataan ko kat PC then kat Metro dari dulu lg macam2 hal ko buat memalu kn family aku. Masa dah kantoi kawen laen ko cakap suma tu jd sbb permintaan ibu ko, then sbb nk zuriat pastu ko pusing. Ingat dah g haji bagai dah berubah sama gak kaki penipu. Berani buat PC cakap mcm gentlemen tp bapak mertua ko sndri x brani jumpe”

“Bukan nk masuk campur hal rumah tangga korang tp nk tegak kan maruah keluarga aku yg ko aib. Ape function ko sbgai abg ipar dlm family pn aku x tau. Sejak dari mula kawen smpi la skrg. Hope kenyataan ni rakyat malaysia tau sape sebenarnya ADI PUTRA. Agak2 ko x puas hati dgn statement ko ley F2F dgn aku. Assalamualaikum,” tulis beliau kepada portal Astro Gempak.

Screen Shot 2016-07-27 at 6.39.20 PM

Dalam masa yang sama, individu tersebut turut memuat naik dua status lain yang menyatakan rasa tidak puas hatinya terhadap tindakan Adi terhadap kakaknya selama beliau berkahwin sehingga tercetusnya isu beliau berkahwin buat kali kedua. Selain itu, menurut Shah, keluarganya sudah tidak mampu lagi bersabar dengan sikap Adi yang sering menipu terutamanya kepada kakaknya.

Menerusi status yang dimuat naik itu, ramai teman rapat serta ahli keluarga individu itu tampil memberikan sokongan kepada Shah dan keluarga serta berharap Adi dapat berubah menjadi suami yang lebih baik untuk Aida di masa hadapan. Rata-rata komen-komen yang ditinggalkan juga seperti bersetuju dengan status dan kenyataan yang dikeluarkan oleh Shah terhadap Adi.

Tiada ulasan:
Write ulasan