Header Ads

6 Tahun Selepas Keguguran Bayi Kembar Punca Adi Putra Kahwin Lain

6 Tahun Lepas 1 berita yang amat menyedihkan menimpa Adi Putra apabila bayi kembar 3 nya keguguran.
Ady dan isterinya menjalani kaedah persenyawaan luar rahim ataupun In vitro Fertilization (IVF) selepas mereka gagal mendapat anak sejak sekian lama.

Baca Lagi : 

BEKAS SUAMI DAKWA DITINGGALKAN ISTERI KERANA ADI PUTRA?

"Memandangkan sudah tiga kali isteri saya mengalami keguguran sebelum ini, jadi untuk kali ini saya tidak meletakkan harapan yang terlalu tinggi. Kalau ada rezeki, memang saya terima sepenuh hati tapi kalau memang belum rezeki, saya terimanya dengan hati yang terbuka," katanya yang telah berkahwin dengan Aida selama empat tahun.

Mungkin ini punca Adi Putra Kahwin Lain..


Mengulas tentang keguguran yang dialami isterinya itu, Ady berkata, perkara itu berlaku disebabkan oleh faktor kandungan yang tidak kuat.
"Mujur juga ia gugur secara keseluruhan, di mana gumpalan daging yang baru berusia tiga bulan itu jatuh sepenuhnya.

"Jika tidak, mungkin isteri saya akan lebih sakit lagi sebab terpaksa melalui pelbagai proses rawatan susulan. Ketika kejadian itu, saya memang kebetulan berada di rumah. Jadi, keadaan lebih terkawal dan dapat hantar isteri ke hospital secepat mungkin. Dia kini berehat di rumah," katanya.
Berita pernikahan itu viral di laman sosial setelah gambar pernikahan mereka yang berlangsung di kediaman pihak pengantin perempuan dengan disaksikan oleh keluarga dan sahabat karib itu dikongsikan beberapa pihak menerusi WhatsApp sejak malam tadi. 

Difahamkan, wanita berkenaan adalah ibu tunggal anak satu, yang juga rakan kongsi perniagaan Adi Putra dan perkahwinan itu merupakan perkahwinan yang ketiga bagi wanita berkenaan.

Wartawan Harian Metro cuba menghubungi Adi Putra untuk mengesahkan perkara itu, namun gagal apabila panggilan telefon mereka tidak dijawab. 

Lapor Astro Gempak, isterinya, Aida Yusof, 41, langsung tidak mengetahui berita perkahwinan suaminya itu. Beliau enggan memberi sebarang komen berhubung perkara itu dan menyerahkan kepada Adi untuk menjawab segala persoalan wartawan.

Dalam masa yang sama, turut tersebar status seorang lelaki yang dipercayai bekas suami kepada isteri kedua Adi Putra.

Berdasarkan status itu, lelaki terbabit mendakwa bekas isterinya itu sanggup meninggalkan dirinya demi mengejar lelaki yang baru ditemuinya itu yang dianggap sebagai pembimbing yang dicari-cari selama ini. 

"Seorang ibu yang baik, mempunyai suami dan anak yang sempurna sifatnya. Namun pada suatu hari si ibu telah berjumpa dengan seorang lelaki yang ternama, lemah lembut tutur bahasanya, lunak suaranya, sopan santun tingkah lakunya dan kacak bergaya lagaknya. 

"Si ibu menganggap lelaki ini adalah pembimbing yang dicari-carinya selama ini. Si ibu ini bernekad untuk mengubah jalan hidupnya selama ini yang dirasakan sesat dan binasa. Kerana nafsu, si ibu berniat meninggalkan suaminya untuk berubah ke jalan yang lebih baik,"

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.