Selasa, 12 Julai 2016

5 Tips Penting Permohonan Nikah Yang Bakal Pengantin Wajib Tahu Sebelum Diijabkabul

Sebut pasal nikah, pasti ramai yang nak kan? Yelah, dah bercinta bagai nak rak, takkan nak putus atau biar macam tu je. Pernikahan adalah jalan terbaik dalam usaha mendapat redha Allah. Betul tak?
Kami share dengan korang tips dan cara nak apply nikah di pejabat agama. Yelah, tak semua orang tahu prosedur dan tatacara yang betul dalam memohon pernikahan ni kan? Jom baca!

Ambil borang nikah online atau di pejabat agama




Kursus kahwin wajib, beb!



HIV test jangan lupa…



Kena interview bab agama…



Urusan dengan tok kadi pulak…



Kad nikah pintar jangan lupa buat



Terima kasih Cikpah sebab sudi kongsi pengalaman dan prosedur nak mohon pernikahan. Boleh jadi panduan dan input untuk mereka yang belum dan bakal mendirikan rumah tangga. Apapun, selamat maju jaya kawan-kawan!

Tiada ulasan:
Write ulasan