Isnin, 20 Jun 2016

‘Tak Jaga Hati Pakwe Langsung’- Teguran Sinis Lelaki Ini Untuk Gadis Yang Dambakan ‘Layanan’ Seperti Hafiz Mahamad

Anda kenal dengan Hafiz Mahamad, jejaka tampan yang layan kekasihnya bagaikan princess tu? Mesti kenal kan. Lelaki tu punya sweet sampaikan gadis-gadis sana di luar sana jealous dengan ‘kebahagiaan’ yang mereka miliki seperti mana anda tengok di laman instagram pasangan ni. Hmm, takpe lah lelaki tu dah banyak duit, nak buat surprise tiap-tiap hari pun boleh.
Tapi bila kaum lelaki yang kena tag dengan girlfriend diorang sendiri tu yang tak sedap hati. Maklum lah, si boyfriend ni pun tengah berhempas pulas nak kumpul duit untuk kesenangan di masa akan datang. Nah, kepada kaum wanita di luar sana baca teguran sinis lelaki ni mengenai hal tersebut. Baca dan hadam kan huhu.

Untung lah dapat surprise ‘grand’ cenggini



Post diatas ni telah mendapat perhatian netizen terutama sekali bagi kaum wanita yang dah ada pakwe tu. Untung la kekasih Hafiz ni dapat layanan istimewa macam tu. Tapi persoalannya, kenapa nak kena tag boyfriend kat post/video tu? Jealous ke macam mana?
Susulan isu itu, ini teguran lelaki mengenai hal tersebut. Macam mana pendapat anda? Setuju?

Lain orang, lain cerita



Kalau nak surprise macam tu, pergi la cari lelaki kaya


‘Korang tak tahu pakwe korang sebenarnya simpan semua surprise lepas kahwin?’



Pakwe korang tak pernah buat korang bahagia ke


Tiada ulasan:
Write ulasan