Selasa, 14 Jun 2016

‘Remote TV Hak Mutlak Abang’- Lelaki Ini Buat 7 ‘Rules’ Sempena EURO 2016 & Lihat ‘Maklum Balas’ Isterinya..

Selain daripada bulan Ramadhan, bulan ini juga merupakan detik yang dinanti-nanti oleh peminat bola sepak tegar satu dunia iaitu Kejuaraan Eropah 2016 atau pun EURO 2016. Waktu perlawanan dari pukul 9 malam hingga lah sampai sahur. Fuhh, lebam mata beb tengok bola tanpa henti. Tapi sebab minat kan? Memang takde hal lah.
Demam bola turut melanda kepada seorang lelaki yang bergelar suami bila dia mengemas kini status mengenai ‘pantang larang’ ketika berlangsungnya perlawanan EURO 2016 tu. Dua hari selepas itu, isterinya pula beri jawapan balas. Wahh.. Macam mana ni? Korang baca la sendiri. Kelakar habis beb!

Kepada isteri, sila baca rules di bawah ni.



Sehari sebelum tournament EURO 2016 bermula, si suami ni telah buat peraturan dan ‘pantang larang’ kepada isterinya. Biasalah, kalau peminat tegar bola sepak ni kebanyakannya dari mata orang nampak annoying tetapi sebab semangat sangat kan. Sebab tu kadang-kadang ter-over tu. Layankan je lah.
Ingat si suami je ada rules? Haa, korang baca dari pihak isterinya pula. Mati la naaakk

Ohh, ada rules eh? Sila baca dari pihak isteri pula.. Huhu


Ada 8 peraturan semua sekali!



Tiada ulasan:
Write ulasan