Rabu, 15 Jun 2016

Lelaki Melayu Ini Viral , Cari Jodoh Melalui FB

Assalamualaikum.. tak pernah tulis macam ni..
(Seyes malu sesangat)
.
.
.. tapi..
.
.
Mak ayah da tanya kan.. tak sempat nak mencari.. baru skrg tersentak..
.
.
>> izinkan sy perkenalkan diri dlu yaa...
.
.
Nama: Ubaidullah Jaafar
Umur: 25 Tahun
Asal: Muar Johor
Anak pertama..
Degree Electrical Engineering, UTHM..

Bukan graduan Mesir, bkn Jordan, semua.. Last sekolah bhg agama, masa form1 hingga form3 di SMA At-Tanwiriah..

Akan sambung pengajian Master tahun depan InshaAllah.. Sebelum tu nak kahwin dulu..

Kerjaya Part Time: pengasas produk kesihatan wanita, penulis, pengajar sambilan, dan pengasas produk digital..

Cita cita: Pensyarah InshaAllah..
(sbb suka sangt ajar orang..)
.
.
Skrg cuma, Aktif bagi training kat pelajar universiti, dalam bidang design poster, dan aktif jugak sebagai motivator. Selalu join aktiviti sahabat Yadim Johor..

Boleh memasak apa saja..

Sedia mendirikan rumah tangga, hujung tahun ni atau awal tahun depan InshaAllah..

Sebab nak mendirikan rumah tangga?

Dah sedia, nak lengkapkan diri.. impian ni dah plan lama sbnanye.. 4 tahun lalu.. tapi tak de kesampaian lg.. tiada jodoh..

++ mak ayah da mula tanya.. Takde bakal lagi kerr.. lau tak derr umi carikan..

"..japp.. ubai tengah berusaha lagi eaaa umi.."

.
.
Ciri yang dicari:

Umur 18~24 (umur bawah umur sy)
Sedia nikah..
Orang johor dialu-alukan.

(sbb sy suka dekat, raya nanti senang, sbb sy akan sambung belajar, tapi kalau da jauh takperr sy okay jerr)
.
.
Boleh terima saya, dan sama sama perbaiki diri kearah lebih baik.. sy sedia jadi imam awak..
.
Sy sedia jumpa mak ayah awak..
.

Kalau nak kenal lebih lanjut, boleh ADD sy Ubaidullah Jaafar, atau like page sy ubaidullah Jaafar atau insta sy @ubaidullahjaafar. Tgk watak sy tu serasi ke tak...

Baru lah boleh PM sy..
m.me/ubaidullah91

Kalau tak nak berhubungan terus dengan saya..Ni sahabat saya:

1) 0177669117 (Syuhadah Zaini)

Nanti sy suh kawan sy kenalkan bg pihak sy yaa.... terima kasih.
Semoga Allah permudahkan..

P/s: selebihnya istikharah & sy bg mak sy pilih.. mana yg kenan

SUMBER

Tiada ulasan:
Write ulasan