Dato Rafiena beli fake followers di instagram?? [






banyak tu follower dia.. terus i stalk likers setiap gambar dia..kalau follower dia 725k..bagi i,,at least setiap gambar mesti ada 2k likes ke atas. At least ok..tapi satu gambar dia pon tak ada yang hampir 1k likes..likers setiap gambar sendu je..

something fishy..i tengok lah followers dia..sebab kawan i pernah bagi tahu..kalau nak tengok follower ig tu genuine ke tak..tengok likers dia..kalau setiap gambar likers dia average memang banyak..so followers dia memang semua jenis nak follow dia..kalau follower banyak gila,tapi likers gambar sendu yang amat,scroll followers dia pulak..kalau followers dia ada banyak yang dari oversea dan kebanyakan nya fake acc..maknanya ig tu beli followers dan jangan iklan dengan dia sebab follower tak genuine..

i pon scroll lah followers dia..



memang banyak fake acc from oversea yang follow..


dia ni beli followers ke sampai 700k??? Adui sedihhhh nya hidup..tak ada orang nak follow sampai gigih nak beli followers

0 comment... add one now