Isnin, 2 Mei 2016

Pemandu Singapura Langgar Lari Dan Akui Polis Johor Baik Dengannya

Pemandu ni telah memandu secara merbahaya seperti orang mabuk. Dia penyebab pengguna jalan raya boleh kehilangan nyawa kerana memandu dgn bahaya.
Kejadian berlaku di plaza tol kempas. Dari lorong kiri masuk lorong kanan secara tiba-tiba tanpa signal telah menyebabkan 4 kereta di belakang break mengejut dan melanggar belakang kereta masing2.
Tanpa hati perut dia lari meninggal kereta kat belakang yg hancur remuk, walaubagaimanapun dapat dikejar oleh saudara didepan selepas plaza tol kempas.
Dengan berlagaknyer dia boleh cakap, " kalau nak report polis report lah, polis johor baik dgn saya, apa u org boleh buat sbb tiada kesan langgar kat kereta dan tiada bukti langgar, u ingat i x tahu law" ok..ramai saksi nampak dia puncanya.
Moral of the story kat sini...
klu sesiapa nampak pemandu kerata Mercedez S400 warna hitam no plate SKN8285M ..berhati2 lah.
Kiasu Singaporean datang Malaysia macam gangster, dah buat salah lari, dapat tangkap x mahu mengaku , bahasa kurang ajar...


Tiada ulasan:
Write ulasan