Selasa, 10 Mei 2016

Orang Islam Malaysia Suka Makan Auntie Anne;s Walaupun Bukan Halal



Hat mana suka mkn auntie anne punya pretzel..mintak2 la hentikan kalau was2...x ada pensijilan halal dari jakim ye sayang2 semua...
Yg suka mkn kt dave deli dan johnny pun boleh check balik status...premis ni jugak x ada pensijilan halal dari jakim malaysia..jgn pndang remeh bab halal haram dlm mknan kita
Sy senarai pendekkan restoren yg x da sijil halal secara rawak,nnti sy update lg dari masa ke semasa
-sushi king
-dave deli
-dome
-auntie anne's
-johnny
-tgif(pork free but serve beer)
-tenpanyaki
-swensen(1outlet je yg ada sijil halal) yg mana bertekak ngan sy kata halal tu...sila check semula...

‪#‎Premis‬ makanan yg certain outlet sahaja mempunyai sijil halal sah dari jakim
*Terdapat 8 outlet yg ambik sijil halal utk seoul garden restaurant,
*Subway pulak..x semua outlet ada sijil halal
*258 outlet starbucks ada sijil halal
*37 outlet nandos ada sijil halal
*49 outlet big apple donut ada sijil halal

Outlet2 yg x da halal dari carian jakim ni mungkin telah tamat tempoh pensijilan halal..dan mungkin dalam proses dan mungkin tak mintak lagi

Rasa x suka dgn pendedahan sy ni..sila block atau unfriend shj

SUMBER


JAWAPAN PIHAK AUNTIE ANNE'S

Tiada ulasan:
Write ulasan