Rabu, 4 Mei 2016

Designer Baju Raya Bogel Liat Bayar Hutang Fashion Show



MASIH KAH KAU INGAT??

Hari ni saya nak bahasakan sorang designer wannabe ni. Korang tengok photo kat bawah pun dah tahu kan??

Nak kononnya viral dan cepat glamour, nah sampai dengan model2 bertelanjang ko kerjakan. Apepun, tu teknik perniagaan kau lah.. sebab terlalu gilakan glamor, halal haram ko tolak ke tepi. Bab ni i tak nak ambik kesah. Hak saya adalah menyatakan pendapat kurang setuju dengan cara itu. Bab lain i ok dan pejamkan mata je.

MASALAH NYA, hutang fashion show sila bayar ya!! YES YOU!! Hutang setup nak lighting, LED screen segala bagai, konon nak runway ala2 Prada LV, bayar lahh.. Kalau rasa tak mampu nak berfashion show, JANGAN BUAT!! If u sengkek, jangan lagak seperti berada. End up semua tak bayar and cek tak lepas. Bila mesej senyap. Call no respond.

Memang dari awal kamu gila nak viralkan? Ok bab fesyen bogel memang dah viral. AND NOW let me viral bab hutang event tak berbayar kamu tu pulak.

WHY I SOUND SETEPEK KAT SINI?? Supaya kawan2 lain tidak ditipu. Itu objektif saya.

Nak teruskan tindakan pada saya, SILAKAN.. semua bertulis dalam simpanan kami.

KREDIT

Tiada ulasan:
Write ulasan