Bakal Berkahwin, Lelaki Asing Mengaku Kekasih Dan Kacau Bakal Isteri



Assalamualaikum, saya dah agak setiap hari akan ada orang yang ingin menjatuhkan saya. Lagi2 bila saya merancang akan tamatkan zaman bujang,ade je anasir yang jilaka macam ni.
Screenshoot ni text antara penyebar fitnah dan psangan saya. Dia menakutkan pasangan saya dengan memberitahu saya GAY partner die. What?!!!!
To All my followers/likers/friends/family.
Saya tidak pernah dan tak akan suka pada kaum sejenis atau tidur atau melakukan perkara yang sebegini .
Dah letih saya dengar orang fitnah cakap "agam tu gay". Stop weh!!!!
And for this case saya akan buat laporan polis.

KREDIT







0 comment... add one now