Header Ads

Reza Hasbi Berjaya Halang Cubaan Remaja Sebarkan Videonya Dalam Tandas

Pada zaman teknologi serba canggih seperti sekarang, fungsi video pada telefon bimbit sering disalah gunakan individu tertentu. Itulah yang terjadi pada pelakon Reza Hasbi yang videonya dicuri rakam ketika membuang air kecil di sebuah tandas awam baru-baru ini oleh seorang remaja. Dia bercerita kepada mStar Online:

Semasa saya membuang air kecil di tandas tiba-tiba anak mata saya terperasan ada cahaya di bawah pintu dan saya terkejut apabila ternampak tangan yang memegang telefon sedang merakamkan imej saya yang ketika itu hendak buang air kecil.
Berlaku kekecohan juga di tandas itu kerana dia mengunci diri dalam tandas sebelah sehingga beberapa kru datang menyuruh dia keluar.
Pada mulanya saya rasa nak pukul budak tu tapi rasa kesian. Bagaimanapun saya bagi dia amaran supaya dia takut untuk buat perkara begitu lagi. Saya paksa dia serahkan telefonnnya kerana saya takut terdapat rakaman video saya dalam telefon itu.
Bagaimanapun, Reza tidak melaporkan kejadian itu kepada pihak polis.
Dia baru berusia 17 tahun dan saya rasa kesihan pula dengan nasib dia, jadi saya hanya beri amaran agar dia tidak mengulangi lagi perkara itu.
Telefon dia masih ada pada saya, walaupun dia kata sudah padam video tersebut, tapi saya tetap tidak percaya dan terpaksa merampasnya.

Reza tidak memberitahu jantina remaja tersebut tetapi memandangkan remaja itu sempat mengunci diri dalam tandas, kami beranggapan remaja itu berjantina lelaki. Apakah yang hendak dibuatnya dengan video Reza sedang membuang air kecil?

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.