Ahad, 1 Mei 2016

Liyana Jasmay Mohon Maaf : Tiada Niat Burukkan Orang Sabah

  Berita Premium       Ahad, 1 Mei 2016
Sebelum ini Liyana Jasmay ada mengeluarkan kenyataan yang beliau merasa fobia dan takut untuk keluar daripada rumah sendirian ketika berada di Sabah,  gara-gara peminat beliau yang terlalu fanatik sehinggakan ada yang mengekori beliau ketika membeli barang
Walaubagaimanapun, kenyataan Liyana itu mendapat kecaman yang agak hebat terutama sekali daripada orang Sabah yang merasa diri mereka dihina dengan kata-kata oleh Liyana.

Tidak mahu isu ini berpanjangan, Liyana menerusi portal BH ONLINE telah memohon maaf kepada semua rakyat Sabah dan memberitahu beliau sekadar berkongsi pengalaman beliau tanpa berniat untuk mengguris hati penduduk negeri tersebut.
Dari hati yang luhur, saya ingin memohon maaf kepada semua pihak yang terasa hati dengan kenyataan yang dikeluarkan.
Saya pernah sekali melalui pengalaman diekori tetapi ia tidak bermaksud saya menyifatkan semua penduduk di Sabah bersikap seperti itu. Begitu juga dengan peminat yang ingin bergambar dengan suami. Ia hanya berlaku beberapa kali di restoran.

ebenarnya Liyana bersyukur kerana peminat di negeri itu sentiasa melayan suaminya dengan baik.
Saya gembira apabila suami mendapat layanan yang baik dan diharap anda semua tidak salah faham dengan artikel yang dipaparkan. Saya juga berharap masyarakat Sabah tidak memberi tanggapan salah mengenai penjelasan ini.
Saya memohon maaf jika temubual yang dijalankan dan artikel yang dipaparkan itu menyinggung perasaan mana-mana pihak. Terima kasih atas teguran yang diberikan dan saya menghargainya.
logoblog

Thanks for reading Liyana Jasmay Mohon Maaf : Tiada Niat Burukkan Orang Sabah

Previous
« Prev Post

Tiada ulasan:

Catat Ulasan