Header Ads

Kecoh Zizie Ezette Buka Tudung Semasa Melancong Di Jepun

LAMA tidak mendengar khabar pelakon cantik ini. Selepas berkahwin dengan ahli politik, Datin Zizie Ezette, agak jarang berkongsi tentang kisah kehidupannya.

Terkini kecoh pula di laman sosial Instagram milik aktres ini apabila dia memuat naik gambar tidak bertudung semasa bercuti di Osaka, Jepun bersama beberapa rakan.

Tindakan Zizie Ezette, 37; memuat naik gambar tidak berhjab di laman sosialnya telah menimbulkan pelbagai spekulasi dan reaksi baik dari peminat mahupun haters.

Gambar yang dimuat naik itu masih lagi berada di dalam Instagram miliknya dan boleh diakses oleh sesiapa sahaja. Pelbagai bentuk komen boleh didapati pada foto tersebut, daripada positif hinggalah negatif.

Namun ada juga yang cuba ber’husnuzhon‘ dengan foto tersebut. Ini gambar yang menjadi pertikaian ramai itu.12907165_595708307250676_911807886_n

Walaupun kecoh mempertikaikan dan mengutuk tindakan pelakon ini, namun tiada sebarang reaksi atau maklum balas dari pihak Zizie sendiri berkenaan gambar yang dimuat naik itu.

Apa pun, empunya badan pasti ada penjelasan yang tersendiri diatas tindakannya itu. Sebagai peminat atau pun pembaca, janganlah terlalu menghukum sebelum mengetahui kisah yang sebenar.

Diharapkan pelakon ini dapat tampil untuk menjelaskan isu berkenaan. Tunggu…. –

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.