Ahad, 24 April 2016

Janna Nick Lega, Selesai Isu Bergaduh Dengan AC Mizal

Alhamdulillah...syukur Allah
Last two weeks was my nightmare..di hentam dengan macam2 andaian...Tapi Sy diam...sebab focus kerja Sy...agak menganggu sebenarnya...hampir setiap hari diganggu dengan berita2 yang Tak best...Tapi harini hampir ke semua terlerai sudah...thanks to mama lala @zielajalil penerbit #suamitanpacinta seorang Pelakon lama yang saya hormati kerana tampil beri penjelasan..juga Kepada @emyliaac dan Dato AC kerana menyangkal isu tersebut...Sy menghormati artis senior dan juga artis baharu sama Mcm saya..Tak dinafikan Dato AC seorang yang professional dalam bidang hosting...my idol..that's y in business pun dorang success..they tried to reach me regarding all the issues that have been made...so I'm here to clear all those things...sebab Tak Nak niat orang lain untuk melaga2kan I dgn Dato AC berpanjangan...he's fine..we both enjoy the show..that's y saya agak terkilan dan kecewa bila keluar issue begitu...Tapi bila @emyliaac bagi penerangan yang jelas...saya yakin semua ini Cuma Salah faham dari kedua pihak produksi...saya harap orang yang Cuba untuk melaga-Lagakan Sy dgn artis lain dah boleh give up..sb I will try to solve and berdepan dgn masalah...Bukan lari dari masalah....thanks Allah...saya MOHON maaf kepada semua pihak sekiranya ada rasa yang tak sedap di hati atas kejadian yang menimpa...ok boleh kerja dengan tenang.






Tiada ulasan:
Write ulasan