Header Ads

Dulu Hafidz Suruh Ibu Sendiri Doakan Dirinya Dapat Berlakon Dengan Uqasha, Dan Ini "Tahi" Yang Uqasha BeriBaru-baru ini, pelakon baru Hafidz Roshdi pernah mengeluarkan kenyataan bahawa tunangnya cemburu melihatkan kemesraannya bersama Uqasha Senrose. Bagaimanapun, Uqasha dilihat meluahkan perasaannya berhubung perkara berkenaan di Twitter.

Menurut Uqasha di Twitter, sepatutnya perkara mengenai tunang cemburu tersebut tidak patut dihebahkan kepada media malah turut menjelaskan apa yang dilakukannya bersama Hafidz adalah sekadar lakonan.

Luahan Uqasha mendapat perhatian peminat yang membuatkan pelakon wanita ini turut menyatakan bahawa perkara tersebut sudah lama disimpan namun akhirnya ia semakin menjadi-jadi.

Menurut laporan daripada forum CARI, Hafidz didakwa telah memuatnaik gambar di Instagram menafikan kenyataan yang dikeluarkannya itu namun kemudiannya telah dipadam.

Sebelum ini Hafidz pernah beberapa kali ditegur wartawan daripada media arus perdana kerana tidak menghormati masa dan sering lewat ke lokasi penggambaran. Apa pun, jika ada salah faham di antara Uqasha dan Hafidz, pintu berdamai pastinya sentiasa terbuka.

RESPON HAFIDZ ROSDHI 


Sebelum Ini Hafidz ada memuanaik status sebelum menjayakan Tundukkan Playboy Itu bersama Uqasha. Siap suruh ibunya doakan impian termakbul ..
Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.