Ahad, 3 April 2016

Bila Di Tegur, Management Tudung Fareeda Jawap Dengan Penuh Riak,Bodoh Dan Acah Hebat



Wah.. Tiba2 admin rasa berapi je melihat komen2 yg di balas oleh Admin Fan Page Rasmi Tudung Fareeda. Korang tengok sendiri lah

 

Wardina Hentam Mawar Fareeda Layan Pelanggan Macam Lembu



10 ulasan:
Write ulasan
  1. Emm...sy pkai yg p.mlm je..alhmdullh..tetap dpt menutup aurat..dunia smkin maju iman smkin nipis..manusia smkin takbuur...al

    BalasPadam
  2. Lebih baik tudung mynur hijab... Paling cantik ikut syariat... Saya dan keluarga mmg pelanggang tetap

    BalasPadam
  3. Nk tau jgk ape yg cantiknya? Sbb jarang plk tgk org spore put on. Slalu kat spore if nampak wanita put on tudung mcm nie cfm dilabelkan org msia. But if tudung mcm naelofa or yg labuh susah nak tau wanita tu org msia or spore. Nk kata popular tapi tk trendy plk kat spore.

    BalasPadam
  4. Nk tau jgk ape yg cantiknya? Sbb jarang plk tgk org spore put on. Slalu kat spore if nampak wanita put on tudung mcm nie cfm dilabelkan org msia. But if tudung mcm naelofa or yg labuh susah nak tau wanita tu org msia or spore. Nk kata popular tapi tk trendy plk kat spore.

    BalasPadam
  5. Apedaa pasal tudung pun nk bgga sgt wahai kaum hawa.klu dh cntik pkai tdung 10 hinggit pun dh ok.laki xheran la ko pkai brand fareeda ke apa.yg pntg anda ttp aurat dh ckp buat anda dekat dgn Allah s.w.t. Gaduh2 mlt xguna wat dosa je.better diam ok..

    BalasPadam
  6. Apedaa pasal tudung pun nk bgga sgt wahai kaum hawa.klu dh cntik pkai tdung 10 hinggit pun dh ok.laki xheran la ko pkai brand fareeda ke apa.yg pntg anda ttp aurat dh ckp buat anda dekat dgn Allah s.w.t. Gaduh2 mlt xguna wat dosa je.better diam ok..

    BalasPadam
  7. X suka jenma fareeda sejak 1st dia klua lg.

    BalasPadam
  8. XYahlah kesah sangat pakai tudung jenama jenama....ni... ermmm tudung berjenama ni boleh bawa ke syurga....ka? XKannnnn......YAng penting gunalah tudung seafdalnya.. tutup auratttt....sudahlah...

    BalasPadam
  9. Org S'pore tak pandang terus tudung ni...macam kelakar gitu tudung ni...

    BalasPadam
  10. Org S'pore tak pandang pun tudung ni...macam kelakar gitu pattern nya...

    BalasPadam