Header Ads

Gambar Che Ta Dan Keluarga Sekitar Di Tanah Suci

Selamat menjejakkan kaki di Tanah Suci bersama keluarganya, Che Ta berkongsikan beberapa keping gambarnya ketika berada di sana. Perkongsiannya itu juga mendapat reaksi positif daripada peminat yang turut sama-sama dapat pergi ke sana suatu hari nanti.

Selain pujian dan doa, masih ada lagi pengikutnya di laman Instagram yang masih mempertikaikan gaya fesyen Che Ta. Sebelum ini, Che Ta sendiri pernah menyatakan bahawa dia tidak menghiraukan perkara negatif kerana lebih banyak perkara lebih penting untuk difikirkan.


Kali ini, Che Ta menjalankan ibadah umrah bersama dua anak lelakinya dan juga Aaisyah Dhia Rana serta ahli keluarganya sendiri tanpa ditemani suaminya, Zain Saidin. Semoga dipermudahkan segalanya di sana. Kami kongsikan beberapa keping gambar sepanjang mereka berada di Tanah Suci. Enjoice!

13- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA1- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA2- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA3- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA4- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA5- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA6- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA7- Gambar Che Ta Dan Keluarga Di Tanah Suci - ROTIKAYA

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.