Niat Murni Mahu Beri Perlindungan, Namun Si ‘Busy Body’ Letak Racun Dalam Minuman Kucing…Kurang Ajar!

Kurang ajar! Hanya kerana penduduk setempat tak suka lelaki ini buat rumah kucing, mereka sanggup meracuni kucing-kucing peliharaannya.
Kami juga turut bengang dengan sikap manusia begini, manakan tidak niat murni lelaki ini hanya ingin memberi perlindungan kepada haiwan kesayangan Nabi, namun dikecam sehinggakan makhluk yang tidak bersalah menjadi mangsa.

Aku x minta duit kau wahai pengecam!…Kurang ajar.. kau taruk racun dlm tangki air mineral nak bunuh anak2 aku?

Aku di kecam membuat rumah kucing… aku pungut kucing terbiar, kucing sakit, kucing xde tuan, aku tempatkan rumah baru dan ada doktor kucing sukarelawan dan juga student poly yg sudi sokong aku, kos semua aku keluar, aku x minta duit kau wahai pengecam! Aku xpenah susahkan kau, tapi kau mmg bangsat pegi report jabatan haiwan suruh siasat bagaimana aku boleh buat rumah tuk kucing2. Kurang ajar.. kau taruk racun dlm tangki air mineral nak bunuh anak2 aku???? ini ke sikap manusia yg busy body?

Aku amat kesal dgn org2 yg xde perasaan kat haiwan kesayangan Nabi aku

Belum siap rumah tu kau dh komplen akan pencemaran, kucing akan bising satu kampung??? Aku amat kesal dgn org2 yg xde perasaan kat haiwan kesayangan Nabi aku.. kalau kau brani jumpa aku terus lah , tak payah baling batu sembunyi tgn.
Maaf kwn2 saya emosi skit. Tertekan. Sorry. Mohon sokongan moral saya tq. Pic bulus sekadar hiasan. Yg ori kasi suprise nanti.

Walau apa pun papa tetap akan buatkan rumah tuk kamu semua

Meow2 semua. Walau apa pun papa tetap akan buatkan rumah tuk kamu semua. Doa kan papa murah reski amin.
Info kucing terbiar di mana2 terus wssp kpd saya 01112777317 sekitar johor bahru, pasir gudang, masai, plentong, johor jaya, permas, taman daya, taman gaya, larkin, kempas.. terima kaseh daun keladi.
Yg diuji teruk, Aremir Putera Ahmad Za’alawi
Sumber :  Dunia Kucing

0 comment... add one now