Ahad, 28 Februari 2016

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif (10 Gambar)

  Berita Premium       Ahad, 28 Februari 2016


Tahniah kami ucapkan kepada Anzalna Nasir kerana telah selamat mendirikan ruamh tangga bersama suami tercinta, Hanif Zaki dan semalam, pasangan ini baru sahaja selesai melangsungkan resepsi di Grand Hyatt Hotel, Kuala Lumpur.

Untuk pengetahuan anda, Anzalna dan juga Hanif telah pun berkenalan selama 10 tahun. Malah mereka juga sebelum ini menyatakan mahu berbulan madu di sebuah pulau tetapi dirahsiakan dan akan mengerjakan umrah tidak lama lagi.

Apa pun, semoga pasangan ini akan kekal bahagia hingga ke Jannah. Kami kongsikan beberapa keping gambar s16- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA1- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA3- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA4- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA5- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA6- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA7- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA8- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA9- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYA10- Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif - ROTIKAYAepanjang majlis resepsi berlangsung. Enjoice!
logoblog

Thanks for reading Gambar Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir, Hanif (10 Gambar)

Previous
« Prev Post

Tiada ulasan:

Catat Ulasan